Savez izviđača Beograda

Savez izviđača Beograda

Besplatni izleti za zimski raspust PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 06 januar 2011 23:11

sib_grbTomom školskog raspusta učenici osnovnih i srednjih škola Beograda imaju privilegiju da besplatno borave na izletima koje organizuje Savez izviđača Beograda pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada.

Izleti se organizuju do planina Rajca i Rudnika. Autobus svako jutro u 8 sati kreće iz Beograda, posle dvočasovne vožnje i predaha uz topao čaj, učesnici izleta imaju privilegiju da se igraju na čistom snegu, da se sankaju, grudvaju, skijaju, tragaju i da nauče neku izviđačku veštinu. Aktivnosti na snegu uz pauzu za ručak traju do sumraka, nakon čega se učesnici više nego zadovoljni vraćaju za Beograd.

Savez izviđača Beograda kao organizator izleta obaveštava izviđače i učenike da ima još mesta za izlete koji su planirani od 08. do 16. januara 2011. godine i poziva ih da se prijave na telefon 011/334-1727 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Preuzmite:
Raspored izleta (pdf, 78kb)

Poslednje ažurirano petak, 07 januar 2011 11:35
 
 
Design by: iMedia