Savez izviđača Beograda

Savez izviđača Beograda

Podizanje nivoa svesti kod mladih o reciklaži i problemima zaštite životne sredine PDF Štampa El. pošta
sreda, 03 novembar 2010 00:25

 

77-obuka-o-ekoSavez izviđača Beograda pod pokroviteljstvom Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije organizuje obuku edukatora za realizaciju projekta „Škola za male prirodnjake" i „Reciklomanija".

Obuka će se održati u Gamzigradskoj banji kod Zaječara od 03. do 07. novembra 2010.godine. Kroz proces obuke proći će 20 edukatora uzrasta srednjih škola. Po završetku obuke, odnosno tokom realizacije projekta oni će organizovati jednodnevne izlete sa učenicima osnovnih škola, prilikom kojih će mladima pružiti osnovne informacije o održivom razvoju, zaštiti čovekove sredine, očuvanju prirode i reciklaži.

Savez izviđača nastoji da kroz celokupan svoj rad sa mladima ukaže da se društvo i briga o čovekovoj sredini može postići samo pravilnim, blagovremenom i sistematskom edukacijom mladih, radi razvijanja svesti i njihovog odgovornog ponašanja prema sebi i svom okruženju.

Na obuci će učestvovati dvadeset mladih iz odreda izviđača "M.M.Lune", "Kosmajski odred", "Breza", "Kolubarac", "Vasa Čarapić", "R.V.Čoče", „R.P.Ćićko" i "Ivan Gundulić".

Poslednje ažurirano utorak, 09 novembar 2010 15:49
 
 
Design by: iMedia