Savez izviđača Beograda

Savez izviđača Beograda

Međunarodno skautsko prijateljstvo više od ideje PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 22 mart 2010 22:08

 

77-logo_wosmSvetski skautski centar u Kanderštagu (Švajcarska) u cilju povećanja učešća izviđača iz Istočne Evrope omogućava izviđačima iz ovog regiona da besplatno kampuju u centru koji je osnovao Baden Pauel.

Starešinstvo Saveza izviđača Beograda na sednici od 10. februara 2010. godine je donelo odluku da bude organizator učešća kontingenta od 10 do 12 starijih izviđača i planinki. Cilj ove odluke je da se naši izviđači upoznaju sa aktivnostima u centru, da se druže sa skautima iz svih krajeva sveta i da upoznaju prirodne lepote i druge znamenitosti Švajcarske.

logo_kiscMeđunarodni komesar Saveza izviđača Srbije rezervisao je termin za naš kontingent od 23. jula do 03. avgusta 2010. godine. Ovih dana treba da dobijemo detaljnije informacije o svim elementima učešća našeg kontingenta.

Vreme je da i mi počnemo sa pripremama. Savez izviđača Beograda je sa svoje strane preduzeo korake da obezbede određene povlastice za učesnike, odnosno da od donatora obezbedi određena sredstva. Odredi treba da evidentiraju izviđače i planinke koji bi eventualno učestvovali na ovom događaju. Do sledeće sednice Starešinstva Saveza biće poznati svi  detalji Starešinstvo će verovatno utvrditi listu i imenovati vođu kontingenta.

Pozivamo odrede izviđača i saveze izviđača opština da razmotre ovu informaciju.

Poslednje ažurirano četvrtak, 07 oktobar 2010 11:13
 
 
Design by: iMedia