Savez izviđača Beograda

Savez izviđača Beograda

Utvrđen plan aktivnosti na osnivanju novih izviđačkih jedinica PDF Štampa El. pošta
sreda, 10 novembar 2010 08:20

 

77-seminar-2010Malo je reći da je seminar za inicijatore novih izviđačkih jedinica koji je održan od 05.do 07. novembra 2010. godine uspeo.

Šesnaest nastavnika razredne nastave iz jedanaest osnovnih škola iz devet beogradskih opština tokom trodnevnog susreta u Gamzigraskoj banji razgovarali su pre svega o tome gde se poklapa program Saveza izviđača sa programima osnovnih škola.

Osnovni zakčljučak je taj da se prosvetni radnici ne sklanjaju od obaveza rada sa decom i mladima u vannastavnim aktivnostima. Oni su istakli da su izviđački program i metod rada izuzetno prihvatljivi za komunikaciju sa mladima. Osnivanje izviđačke jedinice u školi podrazumeva da se na pravi način informiše školski kolektiv, roditelji učenika i učenici.

Psiholog Slobodan Spasić, dugogodišnji član izviđačke organizacije, kako su ocenili svi učesnici seminara je na najbolji mogući način prezentovao program i sadržaj rada naše organizacije.

Posle ovog seminara slede konkretni zadaci na realizaciji dugo očekivane strategije čiji je cilj omasovljenje i poboljšanje rada izviđačlke organizacije u Beogradu.

 
Poslednje ažurirano subota, 13 novembar 2010 00:31
 
 
Design by: iMedia