Savez izviđača Beograda

Savez izviđača Beograda

Pretraži

Anketa

Da li SIB treba da tokom letnjeg raspusta organizuje vodni tečaj na kome bi učestvovali kandidati iz svih beogradskih odreda?
 

LoginKo je online

Imamo 338 gosta na mreži
Važno je učestvovati
Vesti

77-logo_wosmŠest izviđača i planinki iz Beograda na čelu sa Darkom Lazarevićem, članom Starešinstva Saveza doputovalo je u Svetski skautski cenar „Kanderšteg" u Švajcarskoj na akciju „Mini džembori", koji tradicionalno organizuje programski tim ovog Centra uz pomoć i podršku Svetskog skautskog biroa.

Zajednio sa našim izviđačima u Centru skauta sveta se okupilo preko 900 mladih iz svih krajeva sveta.

Najznačajnije aktivnosti u okviru Mini džemborija se dešavaju u vreme učešća izviđača iz Srbije, od 24. jula do 04. avgusta 2010. godine.

Svetski skautski centar u Kanderštagu (Švajcarska) Pokrovitelj učešća kontingenta naših izviđača je Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda.

U očekivanju prvih izveštaja i fotografija iz Kanderštaga pokrećemo dve inicijative:

1. da Savez izviđača Beograda obezbedi povlastice za učešće 15 najboljih izviđača iz Beograda na 22. Svetskom skautskom džemboriju u Švedskoj, prema kriterijumima koje će usvojiti Starešunstvo Saveza izviđača Beograda;

2. da Savez izviđača Beograda obezbedi povlastice za učešće 150 najboljih izviđača na 8. Smotri izviđača Srbije koja se održava u Šapcu, takođe prema kriterijumima koje usvoji Starešinstvo Saveza izviđača Beograda.

 
 
Design by: iMedia