Savez izviđača Beograda

Savez izviđača Beograda

Pretraži

Anketa

Da li SIB treba da tokom letnjeg raspusta organizuje vodni tečaj na kome bi učestvovali kandidati iz svih beogradskih odreda?
 

LoginKo je online

Imamo 273 gosta na mreži
Poziv za izlete
Vesti

20100629-nauticko-selo U okviru besplatnih programa za "Letnji raspust 2010" Savez izviđača Beograda od ponedeljka 19. jula organizuje izlete do Nautičkog sela u Boljevcima. Učesnici izleta će posetiti Ergelu, manastir Fenek i Sremsku kuću Bojčinskoj šumi.

Pokrovitelj programa Na "par koraka" od gradske gužve - životna radost u izviđačkoj igri je Sekretarijat za sport i omladinu Beograda.

Izviđački instruktori organizovati razne igre i upoznati učesnike programa sa metodom rada i suštinom izviđačke otrganizacije koja u Beogradu aktivno radi 99 godina.

Za učesnike izleta je obezbeđen autobus, koji polazi u 08:00 sati ispred hrama Svetog Save (ul. Krušedolska kod spomenika Sv. Savi. Povratak je predviđen u 20.000 sati na isto mesto. Učesnici programa mogu da se ukrcaju u autobus na stanicama GSP-a kod BAS-a, kod palate Srbija, kod starog Merkatora, u centru Zemuna kod hotela Central, na stanici kod Studentskog grada, kod pijace u Vojvođanskoj ulici, kod broja 110 u Vojvođanskoj ulici, na Ledinama kod okretnice, u centru Surčina i u Progaru.

Uvek dobro došli!!!

 
 
Design by: iMedia