Savez izviđača Beograda

Savez izviđača Beograda

Pretraži

Anketa

Da li SIB treba da tokom letnjeg raspusta organizuje vodni tečaj na kome bi učestvovali kandidati iz svih beogradskih odreda?
 

LoginKo je online

Imamo 199 gosta na mreži
Najlepše je u prirodi
Vesti

 

logo_izvidjacke_igre_450 Izviđači iz Kruševca preuzeli su na sebe veliku obavezu i odgovornost da budu domaćini dve najznačajnije akcije Saveza izviđača Srbije „Izviđačke igre Srbije" i „Izviđački stroj". Obe akcije održavaju se u sklopu Vidovdanskih svečanosti. Izviđačke igre na kojima se takmiče čete izviđača biće održane od 25. do 27. juna 2010. godine, a poslednjeg dana ove akcije biće dodeljena zvanja orao.

Akcija će se održati na Slobodištu, tako da će izviđači imati dosta vremena da se druže u prirodi, što doprinosi njihovom mentalnom i fizičkom razvoju.

Beogradski izviđači kao da su u poslednjih nekoliko godina izgubili motiv za učešće na akciji „Izviđačke igre Srbije", možda je ovo dobra prilika da beograđani sa svojim četama masovnije učestvuju na igrama.

Elaborat izviđačkih igara Srbije, prijavu, propozicije i ostale dokumente vezane za akciju možete preuzeti sa sajta Saveza izviđača Srbije, www.izvidjaci.net.

 
 
Design by: iMedia