Savez izviđača Beograda

Savez izviđača Beograda

Pretraži

Anketa

Da li SIB treba da tokom letnjeg raspusta organizuje vodni tečaj na kome bi učestvovali kandidati iz svih beogradskih odreda?
 

LoginKo je online

Imamo 165 gosta na mreži
Pčelice i poletarci, SIB vas zove
Vesti

 

77-sunceKada smo u oktobru prošle godine pripremali sajt www.izvidjacibeograda.org.rs onda smo mislili i na najmlađe posetioce, članove naše organizacije. Zbog toga smo vama pčelicama i poletarcima posvetili celu jednu stranicu. Sada vas pozivamo da pišete šta i kako radite u vašim jatima.

Složićete se sa nama da to nije težak zadatak. Dovoljno je samo dobra volja i jedno pismo u kojem ćete nam poslati vaše radove na e-mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili na adresu Savez izviđača Beograda, Makedonska 22/3, Za sajt 11000 Beograd.

Ne zaboravite da potpišete vaše radove punim imenom i prezimenom. Razumljivo napisaćete i naziv vašeg jata i odreda.

Dragi poletarci i pčelice, dogovorili smo se. Sajt izviđača Beograda vas zove. Zato na posao, jer njegova stranica "Pčelice i poletarci" čeka vaše radove. Najbolji rad (priču, crtež, sliku, pesmu...) ćemo dobro nagraditi 05. juna 2010. godine u okviru Centralne aktivnosti pletaraca i pčelica Srbije.

 
 
Design by: iMedia