Savez izviđača Beograda

Savez izviđača Beograda

Pretraži

Anketa

Da li SIB treba da tokom letnjeg raspusta organizuje vodni tečaj na kome bi učestvovali kandidati iz svih beogradskih odreda?
 

LoginKo je online

Imamo 117 gosta na mreži
Izviđаčki višеbој u Grоckој
Vesti

77-vozdovac

Drаgi drugаri, Čеtа izviđаčа „Iliја Gаrаšаnin" iz Оdrеdа izviđаčа „Vоždоvаc" оrgаnizuје оvе gоdinе drugi pо rеdu „Izviđаčki višеbој u Grоckој".


Pоčеli smо sа zаvršnim priprеmаmа i оčеkuје vаs nеzаbоrаvаn vikеnd sа punо družеnjа, smеhа i zаbаvе. Nаdаmо sе dа stе sprеmni dа pоkаžеtе štа znаtе, а i dа nаučitе јоš nеštо nоvо.

Opširnije...
 
KVIZ 2014.g
Vesti

77--rvcOdred izviđača R.V.Čoče i ove godine u Osnovnoj školi "Branko Ćopić" na Vidikovcu organizuje izviđački KVIZ i poziva na druženje u subotu, 08.marta 2014.g.

Elaborat akcije preuzmite ovde.

 
Zakazana Sednica starešinstva Saveza
Vesti
sib_grbStarešina Saveza je zakazao tridesetu sednicu Starešinstva Saveza, za utorak 28.01.2014. god. sa početkom u 18,30 časova u Domu omladine, Makedonska 22, sala na drugom spratu.

Dnevni red možete preuzeti ovde (pdf)
 
Izviđači pevaju 2014
Vesti

77-izvidjaci-pevaju-logo-2014OI Sveti Sava i ove godine organizuje tradicionalnu akciju IZVIĐAČI PEVAJU.

Elaborat možete preuzeti ovde (pdf) a prijave ovde (zip).

 
25 godina rada OI RV Čoče
Vesti

20131214-rvc 25-000 77--rvc

U subotu 14. decembra u svečanoj sali GO Rakovica, održana je svečana akademija povodom 25 godina rada Odreda izviđača Ratko Vujović Čoče.

Ovaj lep jubilej su uveličali gosti iz mnogih odreda izviđača iz Beograda, izviđači iz Kruševaca, Bele crkve, Niša, Jagodine, Šapca, zatim dragi prijatelji iz ustanova i kompanija koji su sve ove godine aktivno pomagali rad odreda, kao i osobe bez kojih se ništa ne može značajnije uraditi - roditelji članova.
Opširnije...
 
Poletarčeva novogodišnja jelka 2013
Vesti

sib_grbSavez izvidjača Beograda organizuje 21. decembra svoju tradicionalnu akciju za najmladje članove "Poletarčeva novogodišnja jelka 2013" .
Očekuje nas interesantan program i divna zabava.

Elaborat možete preuzeti ovde (pdf, 248kb).

 
Sportski dani Saveza izviđača Beograda 2013.g.
Vesti
77-vogi
Savez izviđača Beograda, u saradnji sa Odredom izviđača VOGI i ove godine organizuje, sada već možemo reći, tradicionalnu akciju SPORTSKI DAN SIB 2013.

Očekuje nas pravo izviđačko nadmetanje.

Elaborat možete preuzeti ovde.

 
Dvadeset pet godina rada OI RV Čoče
Vesti

77--rvc 20131117-pozivnica-rvc

Odred izviđača "Ratko Vujović Čoče" Vas sa zadovoljstvom poziva na svečanu akademiju povodom 25 godina postojanja i rada, koja će se održati 14.decembra 2013.g u svečanoj sali GO Rakovica, ul. Miška Kranjca 12, sa početkom u 16 časova.

 

 
Zakazana Sednica starešinstva Saveza
Vesti

sib_grb

Zakazuje se dvadeset deveta sednica Starešinstva Saveza izviđača Beograda za utorak, 19. novembra 2013. godine, sa početkom u 18,30 sati, u prostorijama Omladinskog saveta Beograda, ul. Makedonska 22, sala na drugom spratu.

 

Preuzmite poziv ovde (pdf)

 
Smotra poletaraca "Žika - Mika 2013"
Vesti

poletarci-zika-mI ove godine za naše najmlađe članove organizujemo Smotru poletaraca Saveza izvidjača Beograda "Žika - Mika 2013".

Smotra će se održati u subotu 02. novembra na prostoru Beogradske tvrđave "Kalemegdan".

Pozivamo vas na divno druženje!

Elaborat preuzmite ovde (pdf, 483kb).

 
Održan "Izviđač u Beogradu 2013"
Vesti

 

izvidjacubgdu 20131019_izvubg_00 U subotu 19.oktobra 2013. godine je održana tradicionalna akcija Saveza izvidjača Beograda „IZVIDJAČ U BEOGRADU 2013", u znak sećanja na oslobođenje Beograda u drugom svetskom ratu.

U stroju na svečanom otvaranju akcije je bilo postrojeno 325 izvidjača i planinki, brđana i brđanki, raspoređenih u 53 ekipe iz sledećih beogradskih odreda: „Vasa Čarapić", „Voždovac", „Miodrag Milovanović Lune", „Sveti Sava", „Vogi", „Ratko Vujović Čoče", „Boško Buha", „France Prešern", „Panter", „Zemun", „Ivo Lola Ribar", kao i naši dragi prijatelji iz SIO Velika Plana: „10 oktobar", „15 maj" i „Morava".

Izviđače je pozdravio i poželeo uspešnu akciju dokazani prijatelj naše organizacije gospodin Zoran Alimpić, Zamenik predsednika Skupštine grada Beograda.
Opširnije...
 
Poletarac Saobraćajac
Vesti

77-otpisani Poletarac Saobraćajac

Četa "Starina Novak" Odreda izviđača „Otpisani", organizovala je u subotu 12.10.2013. druženje sa poletarcima iz drugih beogradskih odreda, u gostima su nam bili poletarci iz OI "Sveti Sava", OI "Panter"- Čete "Mihajlo Pupin", OI "Voždovac" - Čete"Zmaj", Čete "Mihajlo Đ. Milićević" i izviđači iz Čete "Dragan Lukić", ukupno 76 pletaraca, izviđača, brđana i roditelja.

Opširnije...
 
"Izviđač u Beogradu 2013"
Vesti

izvidjacubgdu

Tradicionalna akcija Saveza izviđača Beograda " IZVIĐAČ U BEOGRADU" ove godine održava se 19. otkobra. Pozivamo sve izviđače iz Beograda i goste da uzmu učesće u ovoj aktivnosti.

Elaborat možete preuzeti ovde (pdf, 117kb) ili skenirano ovde (zip, 928kb).

 
Zakazana Sednica starešinstva Saveza
Vesti

sib_grbStarešina Saveza je zakazao dvadeset sedmu sednicu Strešinstva Saveza izviđača Beograda za 01.oktobar 2013.god. sa početkom u 18,30 časova u sali Omladinskog saveta, na drugom spratu Doma omladine, ul. Makedonska 22.

Pozivamo sve zainteresovane da uzmu učešće u radu sednice.

Preuzmite poziv (pdf, 112kb)

 

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

 
Design by: iMedia